Burendag vieren?

Sommige clubs hebben het financiëel moeilijk en daarom wil A-Z graag helpen. Wij leveren alle benodigdheden voor voor een aantrekkelijke prijs. Jij en je mede-clubleden en/of vrijwilligers kunnen vervolgens aan de slag om de heerlijkste hamburgers te flippen! De omzet van de kantine wordt gebruikt om de clubkas te vullen. Zo wordt er niet alleen gezelligheid gecreëerd, maar ook bijgedragen aan het voortbestaan van jouw vereniging.
Onze speciale Club Barbecue Menu's zijn exclusief te bestellen via deze nieuwe website. Je kunt kiezen uit verschillende menu's, allemaal samengesteld met de lekkerste verse ingrediënten. Geen zin in vlees? Wij hebben ook menu's voor vegetariërsveganisten en mensen die geen varkensvlees eten.
Heb je nog andere wensen of nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor jouw club kunnen betekenen?

Bekijk alle Club BBQ Menu's

Samen Spelen, Samen Grillen - Buurtverenigingen in Actie!

Op de vierde zaterdag van september, als onderdeel van het landelijke initiatief Burendag, organiseren we het Buurt BBQ Voetbal Toernooi. Het is een dag vol spannende wedstrijden, hartstochtelijke concurrentie en bovenal, het versterken van de buurtbanden. Onze prachtig ingerichte barbecuezones en ontspannen sfeer zorgen ervoor dat deelnemers en toeschouwers zich thuis voelen terwijl ze genieten van heerlijk eten en opwindend voetbal.

Op Burendag willen we niet alleen een feestelijke dag bieden, maar ook een gevoel van saamhorigheid bevorderen. Door deel te nemen aan het Buurt BBQ Voetbal Toernooi, draagt elke buurtvereniging bij aan de opbouw van sterkere gemeenschappen en duurzame banden. En terwijl we genieten van elkaars gezelschap en heerlijke gerechten, vieren we wat ons verbindt: onze buurt en onze liefde voor barbecueën.